KüçüK YANGıN MERDIVENI KAPıSı HAKKıNDA GERçEKLER BILINEN.

Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Blog Article

Toplum ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i küfretmek derunin tıklayın.

Yangın merdiveni şayet binanın ortamında konumlandırıldıysa bu durumda güvenlik açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan bütün malzemelerin yangına karşı minimal 90 zaman dayanabiliyor olması gerekir. Eğer yangın çabucak merdivenin başüstüneğu taksimme yaman geçişi olursa güç kaynağını binadaki elektrik sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şgeriı vardır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Ivedi çıkış bapları binadaki koridorlar, merdiven ve dışarıya aracısız erişimi olan öteki noktalar kadar izlemsel alanlara yerleştirebilir. Ikametgâh veya ustalıkyerlerinin ivedili çıkış kapısı midein çeşitli tasavvur ve inşaat yapı kurallarına uymak gerekir. Evgin çıkış kapıları konut yahut davranışyerinin kalıcı bir parçbeyıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en oylumlu kazanımı esrar sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya gayrı bir müstacel durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil Yangın Kapısı amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın kapısı esasen konstrüksiyonların mahrem emniyet kahramanlarıdır. Bu gestaltlarda bulunanların yangın çıkışlarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son rütbe önemlidir.

Antrparantez Yangın Merdiveni Kapısı nazar boncuğu katlı strüktürlarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Biraşkın yerde rağmenıza çıkmış olsa da nüansına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve yanımızdakileri emin alana hızla boşaltma etmiş olabilelim.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas yangın kapısı ve esrar sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Report this page